Dinerkaart

Omdat wij werken met verse/seizoens producten kan onderstaande menukaart mogelijk afwijken van onze huidige menukaart!

VOORGERECHTEN

Plateau “De Mastenbar” (minimaal 2 pers.) Laat u verrassen & geniet samen van een plateau met wisselende kleine voorgerechtjes (vis & vlees & vega) samengesteld door de chef

12,50 p.p.

Lichtgerookte Eendenham op een frisse salade met zoetzure frambozen-dressing & krokante boekweit

10,25

Rundercarpaccio met pesto-mayonaise, broadbeans & oude Beemsterkaas

9,95

Watermeloen-tartaar met in witte balsamico gemarineerde tomaat & feta kaas

9,95

Tartaar van gerookte wilde zalm in frisse komkommersoep met verse kruiden & crème fraiche

10,25

SOEPEN

Enkhuzer palingsoep met gerookte IJsselmeerpaling & bieslook

7,50

Romige Waterkerssoep bereid met Cornet & gedroogde ham

6,50

Toscaanse tomatensoep met pesto & mozzarella

6,50

Brood met kruidenboter & pesto-mayonaise

3,95

VISGERECHTEN

Gebakken Tongscharfilets met witte wijnsaus

21,50

Mediterraans Visstoofpotje met diverse vissoorten, tomaat & verse kruiden

Geserveerd met pasta & salade

17,95

Krokant gebakken Scholfilets met ravigotte suas

19,25

Maaltijdsalade Visch

met gerookte wilde zalm, huisgemaakte tonijnsalade & een palingkroketje, geserveerd met brood

16.50

VLEESGERECHTEN

Ossobuco alla Milanese,

Malse gestoofde Kalfsschenkel in tomatensaus met witte wijn, geserveerd met pasta, salade & gremolata

19,75

Varkenshaassaté van

de grill, rosé bereid, met huisgemaakte pindasaus, verse frites & salade

16,95

Spies van gemarineerde Ossenhaas van de grill (225gr) met romige pepersaus

22,25

Short Rib van het rund

Langzaam gegaard & super zacht rundvlees!

22,95

Spare Ribs

zacht gegaard. geserveerd met verse frites, koude sauzen & salade

21,50

Rosé gebraden Lamsbiefstuk met gepofte knoflookjus

19.95

VEGETARISCH

Brie Loempia

Huisgemaakte loempia van paprika-groentenvel gevuld met roombrie & verse groenten, geserveerd met verse frites & salade

17,25

Maaltijdsalade Vega

Frisse salade met romige Italiaanse Burrata kaas, avocado, yoghurtdressing met verse kruiden, zongedroogde tomaat & broadbeans. Geserveerd met brood

14.95

Vegetarische “Kip”saté van de Vegetarische slager, geserveerd met huisgemaakte pindasaus, verse frites & salade

16,95

 EXTRA’S

Al onze gerechten worden geserveerd met passende garnituren, maar het is natuurlijk altijd mogelijk hier extra van te bestellen.
Verse groenten van het seizoen 3,00
Verse frites 2,50
Salade 2,75
Pepersaus saus 1,00
Satésaus 1,00

KINDERMENU’S (tot 12 jaar)

Scholfilet
met frites, een ijsje toe & een verrassing voor mee naar huis

9,95

“Kipkereltje”
met frites,  een ijsje toe & een verrassing voor mee naar huis

9,95

Kinderpannenkoek
geserveerd met stroop & poedersuiker, een ijsje toe & een verrassing voor mee naar huis

7.95

NAGERECHTEN

Strawberry Delight

Heerlijke cheesecake met aardbei & witte chocolade, sorbetijs van rood fruit & slagroom

7,95

Vruchtensorbet met vers fruit, 3 soorten sorbetijs, vruchtencoulis & slagroom

7,95

Dame Nouvelle,  Variatie op de klassieke dame blanche, 

vanille roomijs met mousse van pure chocolade & slagroom

6,95

IJsmacaron,

Franse amandelmacaron gevuld met een combinatie van passievruchten-sorbetijs & biologisch roomijs, met slagroom

7,25

 Banoffe cheesecake

Gebakken cheesecake met banaan & toffee, bananen-sorbetijs & slagroom

7,50

Slagroomtruffels ( 4 stuks)

3,95

Coffee Mastenbar, mixcoffee met butterscotch likeur & slagroom

6,50

Enkhuzer koffie, mixcoffee met Buiswater kruidenbitter van jenevercafé Bok & slagroom

6,50