Lunchkaart

Omdat wij werken met verse/seizoens producten kan onderstaande menukaart mogelijk afwijken van onze huidige menukaart!

SOEPEN

Enkhuzer palingsoep met gerookte IJsselmeerpaling & bieslook

7,50

Romige Waterkerssoep bereid met Cornet & gedroogde ham

6,50

Toscaanse tomatensoep met pesto & mozzarella

6,50

Brood met kruidenboter & pesto-mayonaise

3,95

 

BROODJES

Huisgemaakte Tonijnsalade met sla, kappertjes en tomaat op een biologisch, handgemaakt broodje

7,25

Pulled “Hot” Chicken, langzaam gegaarde pikant gekruide kip op een biologisch, handgemaakt broodje

8,50

“Tosti Mastenbar”, broodje gevuld met achterham, oude Beemsterkaas & kruidenboter uit de oven

5,95

Triple Cheese Tosti, broodje gevuld met oude Beemsterkaas, mozzarella & brie uit de oven

5,95

NYC Pastrami sandwich, Royaal belegd broodje met ambachtelijke runderpastrami, pikante augurk & mosterdmayonaise

8.50

SALADES

Maaltijdsalade Visch, met gerookte wilde zalm, huisgemaakte tonijnsalade & een palingkroketje,  Geserveerd met brood

16,50

Maaltijdsalade Vega, frisse salade met Italiaanse Burrata kaas, avocado, yoghurt-dressing met verse kruiden, zongedroogde tomaat & broadbeans. Geserveerd met brood

14,95

SPECIALS

Clubsandwich Krabbersgat, Scandinavisch brood royaal belegd met gerookte wilde zalm, huisgemaakte tonijnsalade, komkommer, frisse salade, tomaat & ei. Geserveerd met chips & pesto-mayonaise

13,95

Clubsandwich De Mastenbar, Scandinavisch brood royaal belegd met pikant gekruide kip, bourgondisch spek, tomaat, ei & frisse salade. Geserveerd met chips & pesto-mayonaise

12,95

Black Angus Burger, met gebakken uien, bourgondisch spek, oude Beemsterkaas  & burger relish, op een biologisch, handgemaakt broodje. Geserveerd met verse frites & salade

15,75

Uitsmijter Royale, vers gebakken brood met drie spiegeleieren, oude Beemsterkaas, bourgondisch spek & bieslook

7,95

Varkenshaassaté van de grill, rosé bereid, met huisgemaakte pindasaus, verse frites & salade

16,95

Plateau “De Mastenbar” (minimaal 2 pers.) Laat u verrassen & geniet samen van een plateau met wisselende kleine voorgerechtjes (vis & vlees) samengesteld door de chef

12,50 p.p.

WARME LUNCHGERECHTEN

2 Kalfscroquetten van Patisserie Holtkamp

met vers boerenbrood 8,95/met verse frites & salade 10,95

2 Kipsatécroquetten van Oma Bob’s 

met vers boerenbrood 7,95/met verse frites & salade 9,95

2 Rucola-Kaascroquetten van Oma Bob’s

met vers boerenbrood 7,95/met verse frites & salade 9,95 (V)

Pannenkoek naturel

5,95

Pannenkoek spek

6,95

Varkenshaassaté van de grill, rosé bereid, met huisgemaakte pindasaus, vers boerenbrood & salade

14,95

Voor een uitgebreidere,warme lunch kunt u natuurlijk ook bestellen van onze DINERKAART!
De lunchkaart wordt geserveerd tot 17.00 uur.

BORRELHAPJES

Portie heerlijke Kalfsbitterballen van Patisserie Holtkamp, geserveerd met mosterd (8 st.)

7,95

Portie oude Beemsterkaas, geserveerd met mosterd

6,95

Droge worst van Olijck

Ambachtelijke droge worst van worstenmakerij Olijck in Haarlem, bereid met Hollands kwaliteitsvlees & bier

6,25

Portie vegetarische mini Loempia’s , geserveerd met chili saus (8 st.)

4,95

Portie krokante Black tiger Garnalen, geserveerd met chili saus (8 st.)

7,75

Portie Kaasstengels, geserveerd met chilisaus (8 st.)

6,50

Portie mini fricandellen, geserveerd met mayonaise & chilisaus (8 st.)

4,75

Bakje Borrelnootjes

2,00

Gemengd bittergarnituur, geserveerd met mosterd, mayonaise & chilisaus (16 st.)

14,95

Tortillachips met gesmolten kaas & zongedroogde tomaat, geserveerd met chilisaus & guacamole

6,95