Nieuwsbrief

Geachte heer/mevrouw,

Nu de zomer zijn einde nadert willen wij u via deze weg op de hoogte brengen van de activiteiten & mogelijkheden bij De Mastenbar in de komende maanden.

Nieuwe kaart

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe menukaart welke vanaf november zal worden ingevoerd. Naast een aantal vaste klassieke Mastenbar-gerechten is daar op ook weer ruimte voor een aantal verrassende nieuwe gerechten waarmee we inspelen op het seizoen.


Openingstijden

Voor de wintermaanden gelden zoals gebruikelijk ook aangepaste openingstijden. Buiten deze openingstijden zijn wij in overleg geopend voor groepen vanaf 25 personen, neemt u hiervoor gerust contact met ons op!

November & December: Geopend van vrijdag t/m zondag vanaf 10.00 uur. 2de kerstdag geopend

Januari: Gesloten (tot 14 februari)

Februari & Maart: vanaf 14 februari weer geopend van vrijdag t/m zondag vanaf 10.00 uur


Kerst 2019

Dit jaar zijn wij 2de kerstdag geopend voor lunch & diner. U kunt bij ons een keuze maken van onze menukaart welke voor de kerst is aangepast met enkele extra feestelijke gerechten.

Ook rond de feestdagen openen wij graag onze deuren voor gezelschappen vanaf 25 personen voor bijvoorbeeld een feestelijke kerstborrel en/of een sfeervol kerstdiner, aangepast aan uw wensen.